Sunday, May 08, 2011

Annelerin yeni alışveriş adresi: Paramini.com


Private shopping sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu durumdan en karlı çıkansa tüketiciler. Uygun fiyatlı ürünleri artık evimizden çıkmadan “bir tık”la satın alabiliyoruz. Ancak tavsiyem bu sitelerden alışveriş yapmadan önce ürün fiyatlarının doğruluğunu mağazalardan ya da markaların internet sitelerinden teyit etmeniz. İndirim sitelerinde gördüğünüz cazip indirim oranları sizi yanıltmasın. Artık markalar fiyat politikalarını belirlerken, online satışları da göz önünde bulundurup, ona göre fiyatlandırma yapıyorlar. Yani bu şu demek oluyor: İnternetten satın aldığınız indirimli  bir ürüne aslında gerçek fiyatını ödüyorsunuz… Bu nedenle KadınMag okurlarını alışveriş siteleri konusunda düzenli olarak bilgilendirmeye çalışıyorum. Bu hafta sizlere e-bebek.com’un yeni private shopping projesi paramini.com’dan bahsedeceğim.

Proje e-bebek.com ’a ailt olunca haliyle sitede anne ve bebeklere özel ürünler indirimli olarak satışa sunuluyor. e-bebek.com, e-alışveriş konusunda tecrübeli olduğu için bu tecrübe ve tedarikçi işbirlikleir dolayısıyla paramini.com ’da avantaj sağlıyor. Keza her geçen gün yeni açılan private shopping siteleri ile e-alışveriş pazarı genişliyor. Ancak bu pazar beraberinde lojistik sıkıntısını da getiriyor. Bazı sitelerden yapılan alışerişlerde ürünler gelmek bilmiyor ve tüketici mağdur ediliyor. Bu yüzden yeni açılan ve cazip kampanyalar sunulan sitelerden ilk etapta düşük bütçeli alışverişler yapmanızı öneriyorum. Hizmetten memnun kaldığınız takdirde alışverişe devam edebilirsiniz.

e-alışveriş annelerin hayatını kolaylaştırıyor
Anne olmak beraberinde bir çok sorumluluğu da kadınların üzerine yüklüyor. Ve pek çok kadın bu sorumlulukların altında kalkabilmek için internetten alışverişe yönelmiş durumda. Anne kendisi için ya da bebeği için sık sık alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Yeni doğum yapmışsa eğer yanında bir yardımcı olması ve sürekli bu ihtiyaçları karşılama konusunda yardımcı olması gerekiyor. Bu yardımcı çoğu zaman anne ya da kardeş olabildiği gibi bakıcı da olabiliyor. Her ne kadar yardımcılar da olsa dünyaya yeni gelen bir bireyin ihtiyaçları bitmek bilmiyor. Üstelik bebek ürünlerinin çok da ucuz ve hesaplı olduğunu söyleyemeyeceğim. Anneler ve babalar çocukları için ne gerekirse almaktan ve para harcamaktan çekinmiyorlar. Fakat İstanbul trafiğini düşünecek olursak, özellikle haftasonu bir yerden bir yere gitmek gerçekten Çin işkencesine dönüşüyor. Bu yüzden bebeklerin acil ihtiyaçları dışındaki alışverişler için e-bebek.com‘u ya da paramini.com‘u öneriyorum. Böylelikle ailenizle geçireceğiniz zamanı trafikte harcamak yerine, evinizde ya da ailecek bir aktivite yaparak geçirebilirsiniz.

0 yorum: