Monday, January 21, 2013

Biraz da oyun oynayalım..


Küçüklüğümde çok fazla oyun oynardım. Mario'dan tutun da, Mortal Kombat'a kadar oynamışlığım, Play Station'da erkek kuzenlerimle kapışmışlığım vardır. Ancak son yıllarda ne olduysa oyun oynamayı unuttum ve işlerden kafamı kaldıramaz hale geldim. Tam da bu sırada Wargaming'den bir basın daveti geldi ve biz de etkinliğe katıldık. 

Ücretsiz olarak çevrimiçi oynanabilen World of Tanks’ın yapımcısı Wargaming, yapımın detaylı olarak istatistiklerini yayınladı. Oyun dünyasının multiplayer savaş oyunlarından biri olan World of Tanks, ücretsiz olarak herkesçe ulaşılabiliyor. Ayrıca oyun grafikleri ve oynanışı gayet güzel. Oyun oynamak ise bedava ve oyun sizi satın almaya zorlamıyor.

 45 milyon kişiye  ücretsiz oyun oynatıyorlar 
Wargaming, 1998‘de kurulan ödüllü bir oyun geliştirici ve yayımcısı. Aktif 1 milyon kullanıcısı ile Free-to-play MMO pazarının liderlerinden olan Wargaming, Wargaming, oyun hakkındaki detaylı istatistikleri kullanıcılar ile paylaştı. Tüm dünyayı hatta Vatikan’ı bile içine alan bilgilere göre “World of Tanks”da 45 milyon oyuncu bulunuyor. Oyun içinde tam olarak 600 milyon savaş gerçekleşirken, yapımın oynayış süreleri hesaplandığında 230 bin yıla ulaşılıyor. Ayrıca kullanıcılar arasında favori olan araçlar ise Soyvet tanklarından KV-1 ve KV-1S olmuş.

0 yorum: